Test Roboto Font

inspartum akademi

inspartum engasjerer og utdanner instruktører innen gruppetrening til selv å skape nye, unike treningsopplevelser, som igjen kan inspirere til nytt engasjement og treningsglede i befolkningen.

contact inspartum

inspartum akademi

Vår visjon er å inspirere til å skape en bedre folkehelse og et mer smilende Norge! Gjennom engasjement, kreativitet, kunnskap og glede, ønsker vi å bidra til et ytterligere kvalitetsløft innen gruppetrening.

inspartum engasjerer og utdanner instruktører innen gruppetrening til selv å skape nye, unike treningsopplevelser, som igjen kan inspirere til nytt engasjement og treningsglede i befolkningen.

inspartum er et akademi og illustrerer en sirkel, der engasjement og inspirasjon går hånd i hånd som i en oppadgående spiral. Navnet inspartum springer ut fra denne idéen. «ins» fra å inspirere og det latinske ordet «partum» som betyr å skape, spire eller føde.

hva tilbyr inspartum?

inspartum påbygging

inspartum påbygging er et tilbud til deg som allerede er gruppetreningsinstruktør og som ønsker å utvikle deg videre. Noen påbyggingskurs krever at man har fullført inspartum instruktørutdanning (eller annen relevant utdanning, les mer under «Fritak» nedenfor). Om kurset krever instruktørutdanning eller ikke, er oppgitt i kalenderen under hvert enkelt påbyggingskurs. I kalenderen finner du informasjon om de ulike påbyggingskursene og påmelding.

inspartum påbygging vil ha ulike tema, innhold og omfang. Tema vil for eksempel være: Avansert koreografi, musikkbruk og miksing av musikk, mobilitetstrening, funksjonell styrketrening, seniortrening osv.

kommende kurs og utdanninger

Oslo: Styrke 21.-23. oktober 2022

5,995.00 kr

Om inspartum styrke: Fordypningshelgen inspartum styrke gir deg verktøyene som kreves for å kunne designe og

Oslo: Styrke 21.-23. oktober 2022

Om inspartum styrke: Fordypningshelgen inspartum styrke gir deg verktøyene som kreves for å kunne designe og lede styrketimer i sal til musikk. Helgen er både teoretisk og praktisk, og har et omfang på totalt 22 timer undervisning. Du vil lære om kroppens anatomi, biomekanikk i praksis, hvordan tilrettelegge for funksjonelle og effektive styrketimer og hvordan du skal veilede deltakerne. Alle studentene vil få individuelle tilbakemeldinger på eget øvelsesbilde og teknikk, og du vil også opparbeide deg en øvelsesbank for videre design av egne styrketimer. Dette er helgen for deg som liker styrketrening, og som vil lære hvordan du kan gi deltakerne dine unike og lærerike styrketimer. MERK: For å melde deg på denne kurshelgen, krever det at du har fullført inspartum instruktørutdanning (grunnkurs med 1 eller 2 fordypningshelger) tidligere. Faktura med betalingsfrist på 14 dager mottas på mail ved påmelding. Tidene for utdanningen er: Fredag 15:00-21:00, lørdag 09:00-17:00 og søndag 10:00-18:00. Sted: Athletica Domus, Ullevål, Oslo.

5,995.00 kr

Oslo: Kondisjon & Koreografi 23.-25. september 2022

5,995.00 kr

Om inspartum kondisjon & koreografi: Fordypningshelgen inspartum kondisjon & koreografi gir deg verktøyene som kreves for

Oslo: Kondisjon & Koreografi 23.-25. september 2022

Om inspartum kondisjon & koreografi: Fordypningshelgen inspartum kondisjon & koreografi gir deg verktøyene som kreves for å kunne designe og lede kondisjonstimer med trinn, enten på gulv eller step. Helgen er i all hovedsak praktisk og har et omfang på totalt 22 timer undervisning. I løpet av denne helgen lærer du både hvordan du skal lage og lære bort koreografi til typiske aerobic-, step- og dansetimer på en pedagogisk og motiverende måte, i tillegg vil du lære hvordan du lager trinn til enklere timer som for eksempel høypuls. Du vil også lære hvordan du instruerer en kondisjonstime med trinn, hvordan skape intensitet ved hjelp av ulike trinn og hvordan du går frem for å designe dine egne timer. Dette er helgen for deg som er glad i musikk og trinntimer, og som ønsker å lære hvordan du kan gi deltakere dine unike treningsopplevelser på gulv eller step. MERK: For å melde deg på denne kurshelgen, krever det at du har fullført inspartum instruktørutdanning (grunnkurs med 1 eller 2 fordypningshelger) tidligere. Faktura med betalingsfrist på 14 dager mottas på mail ved påmelding. Tidene for utdanningen er: Fredag 15:00-21:00, lørdag 09:00-17:00 og søndag 10:00-18:00. Sted: Athletica Domus, Ullevål, Oslo.  

5,995.00 kr

Oslo: Grunnkurs + Styrke med oppstart september 2022

11,990.00 kr

Grunnkurs 9.-11. september 2022 Om grunnkurset: inspartum grunnkurs er den første undervisningshelgen og tar for

Oslo: Grunnkurs + Styrke med oppstart september 2022

Grunnkurs 9.-11. september 2022 Om grunnkurset: inspartum grunnkurs er den første undervisningshelgen og tar for seg grunnleggende ferdigheter innen gruppetrening. Denne helgen danner grunnlaget for resten av instruktørutdanningen. Dette er en undervisningshelg med noe mer teori, men vi vil også vektlegge å sette teoretisk kunnskap i praksis gjennom denne helgen. Styrke 21.-23. oktober 2022 Om inspartum styrke: Fordypningshelgen inspartum styrke gir deg verktøyene som kreves for å kunne designe og lede styrketimer i sal til musikk. Helgen er både teoretisk og praktisk, og har et omfang på totalt 22 timer undervisning. Du vil lære om kroppens anatomi, biomekanikk i praksis, hvordan tilrettelegge for funksjonelle og effektive styrketimer og hvordan du skal veilede deltakerne. Alle studentene vil få individuelle tilbakemeldinger på eget øvelsesbilde og teknikk, og du vil også opparbeide deg en øvelsesbank for videre design av egne styrketimer. Dette er helgen for deg som liker styrketrening, og som vil lære hvordan du kan gi deltakerne dine unike og lærerike styrketimer. Faktura med betalingsfrist på 14 dager mottas på mail ved påmelding. Tidene for utdanningen er: Fredag 15:00-21:00, lørdag 09:00-17:00 og søndag 10:00-18:00. Sted: Athletica Domus, Ullevål, Oslo.

11,990.00 kr

inspartum referanser

inspartum setter enormt stor pris på alle tilbakemeldinger fra både deltakere, bransjekollegaer og samarbeidspartnere. Tusen takk!
Katja Bragstad Krogh
«Etter endt grunnkurs for en tid tilbake har jeg lett lenge etter et godt læringssted for videre utdanning som gruppeinstruktør. For meg er det faglige utbyttet veldig viktig, og da er det avgjørende med faglig sterke forelesere som også inspirerer. Mine forventninger ble virkelig innfridd gjennom sykkelkurset hos inspartum akademi!»
Katja Bragstad Krogh
Selvstendig næringsdrivende, Krogh Optikk Sandvika AS.
Ida Camilla Christensen
«inspartum akademi er en seriøs utdanningsaktør som tar gruppetrening på alvor. Foreleserne er kompetente og lidenskapelig engasjert i det de underviser. Læringskurven min var bratt og jeg opplevde å bli tatt godt vare på i prosessen. I etterkant av fullført utdanning følte jeg meg klar for å tre inn i salen og holde koreografitimer, tusen hjertelig takk for kunnskapsberikelsen og praksismuligheten.»
Ida Camilla Christensen
PT, instruktør og kostholdsveileder Moov.
Frank Eirik Abrahamsen
«Eva Katrine er utrolig dyktig, både faglig og praktisk. Hun har en sterk bakgrunn i sin utdanning blant annet fra Norges Idrettshøgskole og andre steder, og er svært dyktig med mennesker - en av de dyktigste instruktørene jeg vet om. Hun kan varmt anbefales».
Frank Eirik Abrahamsen
Førsteamanuensis Seksjon for coaching og psykologi ved Norges Idrettshøgskole.
Kjetil Reinsby
«Vi på Skreia Trim har hatt Eva Katrine på besøk ved flere anledninger, både som gjesteinstruktør, kursholder og workshoparrangør. Hun kommer alltid med et smil og smittende, godt humør, etterfulgt av en faglig kompetanse du skal lete lenge etter og motivasjon- og inspirasjonsfaktor på meget høyt nivå. Resultatet etter hver gang hun har vært hos oss er økt kompetanse og motivasjon hos våre ansatte og bare positive tilbakemeldinger fra våre medlemmer. Vi anbefaler Eva Katrine på det sterkeste til alle i treningssenterbransjen!»
Kjetil Reinsby
Daglig leder Skreia Trim.

Les om vår instruktørutdanning, påbyggingsstudier og workshops, eller legg igjen navn og e-post

for å bli kontaktet av oss i inspartum akademi

meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på våre kurs, podcast episoder og events.
meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på våre kurs, podcast episoder og events.
Sign up to our newsletter for regular updates and more.

våre samarbeidspartnere

listen to the podcast

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping