Ambassadørteam

inspartum ambassadørteam

Vi er stolte av å presentere vårt ambassadørteam. Våre ambassadører er tidligere inspartum-studenter og representerer våre verdier – EngasjementKreativitetKunnskapGlede. Vi er utrolig takknemlige for at de deler sin glede for gruppetrening med «inspartum på brystet».

Vegard Vilvang, Gjøvik

Vegard Vilvang er 33 år og jobber som gruppetreningsinstruktør på Toten Treningssenter på Gjøvik. Vegard instruerer timer i både løping, sykling og forskjellige type trinntimer. Han tok i 2021 inspartum instruktørutdanning med fordypning i både sykkel og kondisjon og koreografi. Vegard har vært aktiv gjennom hele livet, men svømming var det som opptok hans interesse mest, helt til han i 2012, deltok på sin første gruppetime. Fra den dagen ble han hekta på treningsformen og lidenskapen for gruppetrening slo gnist!

Til daglig jobber Vegard som frisør og vet hvor viktig det er å holde seg aktiv for å fungere godt i hverdagen. Derfor brenner han for å blande bedre folkehelse med trening- og bevegelsesglede, og fokuserer på helse, glede, mestring og lystbetont bevegelse i alle sine timer!

Stine Sekkenes, Molde

Stine Sekkenes er en blid jente som er vokst opp utenfor Molde. Hun har drevet med idrett hele livet, og har vært innom alt fra fotball og bordtennis til dans og gruppetrening. Etter at hun oppdaget gruppetrening ble hun raskt «bitt av basillen» og gikk på gruppetimer nesten daglig. Senere ble hun spurt om hun ville bli instruktør og sa selvfølgelig «JA»!

Hennes første kurs var instruktørkurs i BasisBall RAW, og siden den gang har «hjulene rullet». Nå har hun jobbet som instruktør siden 2016 og ble en del av inspartum community høsten 2019, da hun fullførte grunnkurs + fordypning i kondisjon & koreografi. Hun er også sertifisert SOMA MOVE®-instruktør og PT gjennom Akademiet for Personlig Trening.

Stine driver sitt eget foretak – «PT Stine» – der hun jobber med personlig trening og gruppetrening. For andre året på rad er hun med å arrangere «Treningsdag i Vestneshallen» – en dag full av treningsglede og gruppetimer. Hun brenner for å hjelpe mennesker med å få et mer aktivt liv!

Karianne Solberg, Trondheim

Karianne Solberg har jobbet som instruktør siden 2015. Hun bor i Trondheim og har kurs og sertifiseringer gjennom en rekke aktører. Høsten 2019 ble hun en del av inspartum community da hun fullførte grunnkurs + fordypning i koreografi & kondisjon og styrke, og senere har hun også fullført inspartum sykkel. 

Karianne er også utdannet personlig trener fra Norges idrettshøgskole, og jobber i dag i 3T-trening. Karianne ønsker å jobbe for en bedre folkehelse, og et mer smilende Norge gjennom energiske, folkelige og lekne gruppetimer som møter medlemmene på deres nivå.

«Det handler ikke om hvor høyt du hopper, eller hvor mange repetisjoner du føler at du MÅ ta. Det er din gruppetime, hvor du er sjefen. Det er det som er så fint med gruppetrening. Vi har alle forskjellige forutsetninger, egenskaper og nivå- som i salen møter hverandre, og skaper unike treningsopplevelser! Jeg heier på deg! Og på OSS!» – Karianne

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
0