Samarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere

inspartum akademi samarbeider med sterke merkenavn innen treningssenterbransjen, utdanning og utstyrsleverandører.
Vi er stolte av å presentere våre samarbeidspartnere

Fitness Brands er en av Nordens ledende leverandører på kvalitetsprodukter innen trening og helse, og vi i inspartum akademi er stolte over å være Fitness Brands Norway sin leverandør på utdanning og kurs. Vi har stor tro på samarbeid mellom aktører som utfyller hverandre og som sammen kan levere et kvalitetssikret og godt produkt, basert på hver aktørs spisskompetanse. inspartum akademi holder alle kursene for Fitness Brands innen ICG – Indoor Cycling Group. Informasjon om kurs finner du her.

SiO Athletica er samarbeidspartner med inspartum akademi. SiO Athletica har seks treningssentre i Oslo, og inspartum akademis instruktørutdanning, påbygging og workshops som holdes i Oslo, forgår i Athletica sine lokaler. inspartum akademi er stolte av å kunne utdanne SiO Athletica sine instruktører og vi setter stor pris på samarbeidet.

inspartum akademi samarbeider med KRAFT Sportssenter i Tromsø og er stolte av å kunne utdanne deres instruktører. KRAFT Sportssenter har sentral beliggenhet på Campus Tromsø, samt Elverhøy studenttreningssenter, og er en del av studentidretten i Tromsø. KRAFT Sportssenter er opptatt av å fremme treningslyst og bevegelsesglede, og vi i inspartum akademi er stolte samarbeidspartnere.

AKTIV 365 er samarbeidspartner med inspartum akademi. Aktiv 365 har ni treningssentre i Bergen, og inspartum akademis instruktørutdanning som holdes i Bergen, forgår i Aktiv 365 sine lokaler. inspartum akademi er stolte av å kunne utdanne Aktiv 365 sine instruktører og få benytte deres flotte fasiliteter. Vi setter stor pris på samarbeidet.

TRENTO har syv treningssentre på østlandet og er en treningssenterkjede i vekst. inspartum akademi samarbeider med TRENTO og er stolte av å kunne utdanne deres instruktører. Vi setter stor pris på samarbeidet.

Grip.no tilbyr onlinekurs i førstehjelp. Grip ønsker å fremme kunnskap og trening innen førstehjelp blant folk flest. De gjør denne livreddende kunnskapen så tilgjengelig som mulig, ved å formidle den på en enkel og motiverende måte. Grip gjør alle mer forberedt den dagen en tilfeldigvis havner i en situasjon der noen trenger hjelp. Vi er stolte samarbeidspartnere med grip.no.

FLXBL logo

FLXBL er en treningsapp som knytter instruktører og deltagere sammen. Appen gir treningsinstruktører en ny arena for å tilby trening som deltagere kan booke og betale. Vi er stolte samarbeidspartnere og takknemlige for å levere kurs og utdanning til instruktørene tilknyttet FLXBL.

Den norske nettbutikken Hauteletics samarbeider med inspartum akademi. Hauteletics er eksklusiv distributør av treningsmerket Flexi Lexi i Skandinavia og av de miljøvennlige drikkeflaskene fra NUOC. Vi setter stor pris på samarbeidet.

Vi har en rabattavtale med Thon Hotell for alle som ønsker å ta utdanning og kurs hos oss i inspartum akademi. Vi setter stor pris på samarbeidet.

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
0