inspartum akademi

Bakgrunn og visjon

Vår visjon er å inspirere til å skape en bedre folkehelse og et mer smilende Norge! Gjennom engasjement, kreativitet, kunnskap og glede, ønsker vi å bidra til et ytterligere kvalitetsløft innen gruppetrening

inspartum akademi ble startet i 2018 av Eva Katrine Thomsen. Hun har en master i idrettspsykologi og coaching fra Norges Idrettshøgskole med fordypning i gruppetrening. Hun er også utdannet personlig trener fra NIH, yogalærer gjennom Global Yoga (200H) og har 13 års ­erfaring fra treningsbransjen som gruppetreningsinstruktør, kursholder, presentatør, foreleser og veileder. Hun er også forfatter av gruppetreningsdelen i fagboken «Personlig Trener og Gruppeinstruktør».

Gruppetrening er Eva Katrines «hjertebarn» og store lidenskap, og gjennom ­inspartum akademi ønsker hun å inspirere enda flere til å finne gleden med gruppetrening!

Vi i inspartum akademi ønsker derfor å inspirere enda flere til å ta steget og utdanne seg som gruppetreningsinstruktører! Vi ønsker å inspirere erfarne instruktører til å tenke nytt og stadig oppsøke ny kompetanse og å inspirere den enkelte deltaker til økt treningslyst og bevegelsesglede.

Gruppetreningsinstruktøren er kanskje den aktøren ved et treningssenter som møter flest mennesker i løpet av en uke, og vedkommende har derfor en enestående mulighet til å påvirke den enkelte deltaker. Instruktørene har derfor et stort ansvar for å levere kvalitetssikrede og motiverende treningsopplevelser! 

inspartum akademi ønsker å bidra til at enda flere dyktige gruppetreningsinstruktører utdannes, at de får den oppfølgingen de trenger og at de oppnår den anerkjennelsen de fortjener!

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping
0