inspartum forelesere

Lecturer image

Eva Katrine Thomsen

Daglig leder i inspartum akademi, gruppeinstruktør, yogalærer
Eva Katrine Thomsen er utdannet fra Norges idrettshøgskole med en master i idrettspsykologi og coaching. Gjennom masterutdanningen ved NIH fordypet hun seg i gruppetrening og motivasjonspsykologi for grupper. I tillegg har hun en PT-utdannelse fra NIH og er utdannet yogalærer gjennom Global Yoga (250H). Eva Katrine har over 15 års erfaring fra treningsbransjen som gruppeinstruktør, presentatør, foreleser, kursholder og veileder.
Hun er daglig leder i inspartum akademi, i tillegg til at hun daglig underviser gruppetimer, arrangerer treningsreiser i samarbeid med Ving Norge AS og jobber som norsk agent for treningskonseptet SOMA MOVE®. Hun står også bak podcasten Sporty Business. Gruppetrening er Eva Katrines store lidenskap, og hun underviser i en rekke ulike timetyper. Hennes unike tilstedeværelse, engasjement og pedagogiske tilnærming får alle til å føle mestring.
Lecturer image

Anne Riege​

Fagkoordinator og idrettslærer ved Frederik II vgs, gruppeinstruktør, foreleser i inspartum akademi
Anne Riege er utdannet faglærer i idrettsfag og kroppsøving og helse-og treningsterapeut ved NIH. Hun har jobbet som foreleser og sensor ved NIH Aktiv siden 2002, og har også vært foreleser for SATS og SAFE. I tillegg har hun vært med i kompetanseteamet til SATS. Hun har lang og allsidig erfaring fra bransjen, både som gruppetreningsinstruktør og som gruppekoordinator ved ulike sentre. Hun jobber til daglig som idrettslærer ved Frederik II vgs.
Gruppetrening har vært en stor del av hennes liv siden oppstarten som instruktør i 1990. Anne er en kunnskapsrik humørspreder som garantert vil inspirere deg gjennom mange treningstimer med fokus på energi, treningsglede, musikk, god pedagogikk og coaching. Anne er en kjent presentatør ved NIH Aktiv Convention. Anne og Eva Katrine har holdt sertifiseringskursene ved NIH Aktiv sammen de siste fire årene.
Lecturer image

Christian Roness

Head Coach og personlig trener ved Crossfit Sagene, foreleser i inspartum akademi
Christian Roness er utdannet personlig trener fra Norges idrettshøgskole, og har videreutdanning innen Olympisk vektløfting, kettlebell og Crossfit. Han har jobbet som personlig trener siden 2008, kursholder internt i SATS siden 2012 og foreleser på PT-utdannelsen til SAFE education siden 2016. Christian har jobbet som PT ansvarlig i SATSELIXIA Norge ved fusjon i 2014, og som Nordisk produktansvarlig for SATS sitt crossfit-konsept (Prformance) til utgangen av 2018. I 2018 startet han opp CrossFit Sagene, hvor han i dag er deleier og jobber som head coach og personlig trener.
Etter mange år i bransjen er Christian opptatt av å formidle forskningsbasert kunnskap på en trygg måte. Trening trenger ikke være avansert, så lenge man legger noen grunnleggende prinsipper til grunn. Han er en engasjert og positiv foreleser som formidler relevant informasjon på en forståelig måte, med mål om å gi studentene en solid kompetanse og trygghet i faget.
Lecturer image

Andreas Mjøen

Bioingeniør, gruppeinstruktør, foreleser i inspartum akademi
Andreas er utdannet bioingeniør fra tidligere HiST (Høgskolen i Sør-Trøndelag) og jobber til daglig ved mikrobiologisk laboratorium, Haugesund sykehus. I ungdomstiden spilte han aktivt håndball og i 2008 oppdaget han gruppetrening på sitt lokale treningssenter. Siden har gruppetrening vært en stor del av hans hverdag gjennom utallige saltimer og ulike treningskonsepter. Andreas har gruppetreningsutdanning fra NIH Aktiv og har jobbet som Norges Zumba®Jammer, vært en del av team Corebar®, deltatt i den internasjonale talentkonkurransen «THE ONE» og presentert ulike timer og konsepter på scener nasjonalt og internasjonalt.
Andreas er lidenskapelig opptatt av at all gruppetrening skal være personlig, inkluderende og motiverende, men samtidig utfordrende for den enkelte ut fra egne forutsetninger. Hovedfokuset til Andreas ligger i den helhetlige opplevelsen og at det alltid skal være harmoni mellom treningslære, musikk, stemning, energi, coaching og underholdning. Med en ambisiøs og leken personlighet, i kombinasjon med mye humor, ønsker han aktivt å dele sin kompetanse, erfaring og filosofi rundt gruppetrening og har garantert tips og triks på lur som vil inspirere deg!
Lecturer image

Benedikte Nesshaug

Idrettslærer, gruppeinstruktør, foreleser i inspartum akademi
Benedikte Nesshaug er utdannet idrettsfaglærer ved Norges idrettshøgskole og utdannet personlig trener via Active Education. Til daglig jobber hun som idrettsfaglærer på Bjerke vgs. og har gruppetimer for Studio Jobbsprek på Økern i Oslo. I ungdomstiden var hun en aktiv danser og danseinstruktør, og fikk tidlig øynene opp for treningssenterbransjen og gruppetrening. Hun har jobbet i treningssenterbransjen siden 2012 og har bred erfaring innen mange forskjellige treningskonsepter og saltimer. Som instruktør ønsker hun å inspirere og skape bevegelsesglede gjennom morsomme, effektive og stemningsfylte timer!
Fysisk trening og folkehelse er viktig for Benedikte og hun ønsker å dele sin kunnskap og glede for trening. Som foreleser ønsker hun å formidle fagstoff på en forståelig måte og skape et trygt og morsomt læringsmiljø.
Lecturer image

Svein Olav Sturlason

Gruppeinstruktør, foreleser inspartum akademi
Svein Olav Sturlason begynte som gruppeinstruktør i 2007 og har i årene siden holdt diverse gruppetimer. Formelt utdannet gjennom NIH Aktiv og instruktørkurs i forskjellige treningskonsepter som blant annet ICG, Stages, TRX, Basisball Raw og en rekke ulike styrketimer. Han jobber i dag i SiO Athletica og har sykkel som lidenskap både utendørs og innendørs.
For Svein Olav er det viktig at trening er noe man gjør fordi man har lyst, at det er inkluderende og appellerer til personer på alle nivåer. Trening skal derfor være enkelt og gi følelse av mestring. Han er svært opptatt av musikkbruken i sine sykkeltimer og brenner spesielt for at instruktører skal utvikle seg, finne det som gjør hver enkelt unik og tørre å by seg selv!
Lecturer image

Alexander Aalerud

Personlig trener, gruppeinstruktør, foreleser i inspartum akademi
Alexander Aalerud er utdannet fra Norges idrettshøgskole med en bachelor i idrettsvitenskap med fordypning i fysisk aktivitet og helse. Han har jobbet i treningsbransjen siden 2004, og har over 14 års erfaring som både personlig trener og gruppeinstruktør. Til daglig jobber han som personlig trener og mental trener på Myrens Treningssenter og som foreleser for AFPT, samt inspartum akademi. Siden 2010 har han jobbet som foreleser og kursholder, og har også ansvaret for TRX-kurs i Norge.
Å gjøre det komplekse enkelt er noe Alexander brenner for. Han er lidenskapelig opptatt av at kunnskap skal kunne bli til kompetanse gjennom at informasjonen han deler er forståelig, og gjennom å skape et trygt miljø for deg som student å feile, reflektere og lære i.
Lecturer image

Pia Eliassen

Gruppeinstruktør, personlig trener, foreleser i inspartum akademi
Pia er utdannet danser ved Bårdar Akademiet, og startet sin karriere i treningsbransjen som SATS-instruktør i 2012. Siden den gang har kjærligheten til gruppetrening vokst seg stor, og hun har tilegnet seg en bred erfaring fra styrketimer, bevegelighetstimer, danse-, høypuls- og kondisjonstimer. Hun har tidligere hatt gruppetimer på trenings-eventer som blant annet ShapeUp Convention og NIH Aktiv Convention, og deltatt i flere instruktør-konkurranser i regi av Les Mills. I 2015 fikk hun 3.plass i den nordiske konkurransen.
Pia er i tillegg utdannet personlig trener ved Akademiet for Personlig Trening, og jobber til daglig som både PT og instruktør ved Myrens Treningssenter i Oslo. Som instruktør og personlig trener brenner hun for å skape unike treningsopplevelser, som er effektive og gjennomtenkte, og leveres med «glimt i øyet»! Pia brenner for å dele av sin lidenskap for gruppetrening i foreleserrollen og er utrolig dyktig til å skape engasjement og gjøre undervisningen kreativ og lystbetont.

Trond T. Torke

Leder for Salg- og Produkt Gruppetrening Studio Jobbsprek, personlig trener, gruppeinstruktør og foreleser i inspartum akademi
Trond har over 15 års erfaring som instruktør og personlig trener. Han er en «hardbarka totning» som brenner for å skape GODE treningsopplevelser i og utenfor gruppetimesalen. Trond har de senere årene jobbet med senterdrift og senterledelse. Jobber for tiden på Studio Jobbsprek der han blant annet er leder for gruppetreningsproduktet på de tre respektfulle avdelingene, og jobber knallhardt med relasjoner mot bedriftsmarkedet. Den morsomste delen av jobben er selvsagt å holde gruppetimer i sykkel, løp og i  styrkesalen.

Trond har ekstra stor lidenskap for sykkel og du vil først og fremst møte Trond på inspartum sine utdanninger og kurs i sykkel. 

Karianne Solberg

Gruppeinstruktør, personlig trener, innholdsprodusent og foreleser i inspartum akademi
Karianne Solberg har jobbet som instruktør siden hun var 12 år, men holdt til i gruppetimesalen siden 2015. Karianne kommer fra Trondheim og har kurs og sertifiseringer gjennom en rekke aktører. Hun er utdannet personlig trener og kostholdsveileder gjennom Norges Idrettshøgskole samt har en bachelorgrad i organisasjonspsykologi og ledelse. For tiden tar hun en mastergrad i teknologi og innovasjon med fordypning i endringsledelse. Høsten 2019 ble hun en del av inspartum community da hun fullførte grunnkurs + fordypning i koreografi & kondisjon og styrke, og senere har hun også fullført inspartum sykkel.
Karianne brenner for gruppetrening, og ønsker å jobbe for en bedre folkehelse gjennom energiske, folkelige og lekne gruppetimer som møter medlemmene på deres nivå. Hun har presentert timer på flere store treningskonferanser og holdt en rekke kurs innen alt fra trening for nybegynnere, treningsgrupper for gravide, styrketrening, spinning og kondisjonstrening. Karianne er også mastertrainer for ICG Norway. 

Som foreleser og kursholder ønsker hun å formidle teori på en tydelig og engasjerende måte som vekker interessen og nysgjerrigheten til studentene. Hun ønsker at studentene føler seg sett og ivaretatt, at de får eksempler de kan «henge» den nye kunnskapen på og at de tilslutt tar eksamen med en yrkesstolthet og trygghet i rollen som instruktør.
Lecturer image

Alexandra Kakurina

Toppidrett- og utdanningsansvarlig i Norges Danseforbund, gruppeinstruktør, foreleser i inspartum akademi
Alexandra Kakurina jobber til daglig som Toppidrett- og utdanningsansvarlig i Norges Danseforbund, i tillegg til å undervise gruppetimer og trene utøvere innen sportsdans. Alexandra har vært profesjonell sportsdanser på elitenivå og kan vise til flere NM-gull. I dag er hun trener, kursholder og internasjonal dommer. Alexandra er utdannet ved «Tyumen International Institute of Economy, Management and Law», i tillegg er hun utdannet både personlig trener og treningsveileder ved Norges idrettshøgskole i Oslo. Hun er tidligere kjent som koreograf og dommer i TV2s «Skal vi danse?».
Alexandra har en unik forståelse for musikk, trinn og koreografi, og hennes gruppetimer kjennetegnes av kreativitet, meget gjennomtenkt musikk, flyt og deilige rytmer!
inspartum-akademi-logo
inspartum engasjerer og utdanner instruktører innen gruppetrening til selv å skape nye, unike treningsopplevelser, som igjen kan inspirere til nytt engasjement og treningsglede i befolkningen.

© 2024 inspartum – inspirasjon til å skape.
Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du vår bruk av «cookies». Vi bruker «cookies» for å tilby deg en god opplevelse og hjelpe nettsiden med å fungere bedre. Les mer om vår «cookie policy» her.
cartcrossmenuchevron-down