inspartum boost convention 16. november

Årets inspirasjonsdag for deg som er gruppeinstruktør, leder for gruppetrening eller bare elsker gruppetrening!
Vi i inspartum akademi ønsker deg velkommen til inspartum boost 2024, lørdag 16. november på Athletica Domus i Oslo. I år gjør vi inspartum boost convention enda større og du kan se frem til en elektrisk dag med det beste innen gruppetrening! Velg mellom 36 ulike gruppetimer og foredrag med både nasjonale og internasjonale presentatører, og skap din unike treningsdag!

MERK: Når du melder deg på, kjøper du et deltagerpass til hele convention. Booking på timer og foredrag vil skje senere i løpet av høsten. Dette får du informasjon om på mail. Merk også at påmeldingen er bindende, uten mulighet for avbestilling.

Vi vil slippe tema for dagen og flere presentører fortløpende – følg oss på instagram: @inspartum.no for å holde deg oppdatert!
Velg mellom 36 ulike gruppetimer og foredrag med Norges beste presentatører, og skap din unike treningsdag!
MERK: Når du melder deg på, kjøper du et deltagerpass til hele convention. Booking på timer og foredrag vil skje senere i høst. Dette får du informasjon om på mail.

Presentatører

Per Markussen er en av verdens beste internasjonale trenings-presentatører og har turnert verden rundt i over 20 år. Som profesjonell presentatør har Per utviklet en unik måte å undervise på, og kombinerer dette med hans genuine entusiasme, kreativitet og glede i instruktørrollen. Per er et «fyrverkeri» av en presentatør og hans unike kombinasjon av kommunikasjon, lek og utfordring er hans varemerke og representerer grunnlaget for hans internasjonale suksess! Pers bakgrunn i streetdance, jazz, house og kampsport gir en intens følelse og «groove» til hans alle hans gruppetimer!

Timer: P Step (Pers signaturtime på step) og Burn baby Burn! (disco)

Cecilia Gustafsson har jobbet med holistisk trening og yoga i over to tiår, instruert tusenvis av deltagere og trent hundrevis av instruktører i ulike konsepter. Hun har en imponerende karriere innen treningsbransjen og er en kjent presentatør i både inn-og utland.

Timer: Holistic Revolution Class®, SOMA MOVE® og Yinyoga

Eva Katrine Thomsen er eier og daglig leder i inspartum akademi og er ildsjelen bak inspartum boost! Hun har over 15 års erfaring fra treningsbransjen og har et stort hjerte for gruppetrening. Hun har en master i idrettsvitenskap fra NIH, er utdannet PT og yogalærer og står også bak podcasten Sporty Business.

Timer: Dance!

Andreas Mjøen er foreleser og presentatør i inspartum akademi og har lang fartstid i bransjen som instruktør - både i inn og utland. Han underviser en rekke ulike timer, men har ekstra lidenskap for trinntimer både på gulv og step!

Timer: CardioBeat og Step2Strength

Pia Eliassen er utdannet danser og har over 10 års erfaring fra bransjen som instruktør, PT og presentatør. Hun er foreleser i inspartum akademi og har en stor kjærlighet for gruppetrening. Pia leverer alltid gjennomtenkte og kreative timer med «glimt i øyet»!

Timer: COSMO – core, strength & movement og FeelTheBeat

Christina Therkildsen er gründer av Krønsj, Catslide og Moves of Norway med snart 30 års erfaring fra treningsbransjen. Hun er Master Trainer i TRX, Trigger Point, Life Fitness og BODYART. Hun er også utdannet yogainstruktør og hennes spesialkompetanse er holistisk og funksjonell bevegelse.

Timer: TRX and Ybell Fusion - Powered by MyZone og Fitness Brands Circuit

Karianne Solberg har nærmere ti års erfaring som instruktør og jobber i dag som foreleser, innholdsprodusent og SoMe-rådgiver hos inspartum akademi. Hun er også Master Trainer for sykkelkonseptet ICG-Norge.

Timer: CardioBeat og Run & Ride

Foredrag: Bærekraftig arbeidsliv i treningsbransjen

Marvin Burton har jobbet i treningsbransjen i 24 år og har reist verden rundt og jobbet for mange av de største treningsorganisasjonene og produsentene. Han har jobbet både som PT og gruppeinstruktør, men etter mange år som master trainer og internasjonal presentatør, ønsket han å utvikle en karriere innen kundeopplevelse. Marvin underviser nå i salg og operasjonell ledelse og støtter distributører og treningssentre over hele Europa, Midtøsten og Afrika.

Foredrag: Attracting and retaining your clients and customers

Tommy M. Tharaldsen har jobbet i 3T i Trondheim siden 2011. Han har flere års erfaring som PT, er CrossFit level 2 trainer og har undervist rundt 5000 gruppetimer innen CrossFit, annen funksjonell trening, yoga og sykkel. Til daglig jobber han som CrossFit coach på CrossFit Moholt og kursholder på 3T.

Timer: Back & Forth (WOD) og Sonic Highways

Benedikte J. Nesshaug har jobbet i treningsbransjen siden 2012 og har bred erfaring innen mange forskjellige treningskonsept. Hun jobber i inspartum akademi som foreleser og presentatør, i tillegg er hun idrettsfagslærer og leder for gruppetreing på Studio Jobbsprek Økern og driver den digitale treningsplattformen Benefit Trening.

Timer: DoubleBeat Interval og HIIT to Benefit

Magnus Fjeller har jobbet som instruktør siden 2011 og hatt over 5000 PT-timer gjennom sin PT-karriere siden 2014. Med mange forskjellige gruppekonsepter har han hjulpet mange mennesker med sine mål. Han har også en mastergrad fra NTNU innen styrketrening for eldre, og under inspartum boost vil du både kunne delta på foredrag om seniortrening med Magnus, i tillegg til en rå dumbbell-økt.

Timer: Dumbbell Strength & Cardio

Foredrag: Bli best på senior!

Alexandra Kakurina Sandaker jobber til daglig som Toppidrett- og utdanningsansvarlig i Norges Danseforbund. Alexandra har vært profesjonell sportsdanser på elitenivå og kan vise til flere NM-gull. Hun er tidligere kjent som koreograf og dommer i TV2s «Skal vi danse?». Alexandra har en unik forståelse for musikk, trinn og koreografi, og 16.november kan du glede deg til både foredrag i musikkbruk og dans med Alexandra!

Timer: Dance Around the World!

Foredrag: Musikkens Magi: Forstå, føl og forsterk. Bruk musikk til å løfte gruppetimeopplevelsen!

Trond T. Torke har over 15 års erfaring som instruktør og personlig trener. Han har de senere årene jobbet med senterdrift og senterledelse, og i dag jobber han på Studio Jobbsprek der han blant annet er leder for gruppetreningsproduktet. Den morsomste delen av jobben er selvsagt å holde gruppetimer i løp, styrke og sykkel.

Timer: DoubleBeat Interval og Trøkk i Tråkket!

Lotte Oxholm er utdannet ved NIH med bachelorgrad i kroppsøving og idrettsfag, veiledningspedagog og personlig trener. Hun har lang erfaring som instruktør, og til daglig jobber hun som idrettslærer, driver sin egen online treningsportal – «Trent for alt» – og er programleder i Sporty Mama podcast! Lotte er en real energibunt og leverer alltid gruppetimer med høy faglig kvalitet og entusiasme, trøkk og begeistring!

Timer: NERIKJELLERN

Hanna Sundquist er utdannet journalist, personlig trener og gruppeinstruktør. De siste åtte årene har hun vært redaktør for Norges største trenings-magasin, SHAPE UP, og har trent tusenvis av mennesker på SHAPE UPs store arrangementer som Shape Up Weekend og Convention. Timene hennes er ofte utstyrsfrie, effektive og morsomme med høy partyfaktor!

Timer: NERIKJELLERN

Julie Maaø er en kreativ og sprudlende instruktør med lang erfaring innen gruppetrening og treningsbransjen. Hennes spesialkompetanse spisser seg inn på gruppetimer innenfor dans- og stepklasser. Julie sin pedagogiske dyktighet, lidenskap for trening og energiske vesen gjør hennes timer til en herlig treningsopplevelse!

Timer: Step with Style og Rhythm ‘N’ Ride

Iren L. Brakstad er gruppeinstruktør, BasisBall Trainer, inspartum ambassadør og har tatt sin utdanning gjennom inspartum akademi. Hun driver Gym Brakstad og jobber som instruktør på Bølgen treningssenter i Drøbak og på Son Fitness ved Son Spa. Iren er genuint opptatt av at alle skal finne mestring og treningsglede på sitt nivå. Gled deg til hennes signaturøkt, BootCamp, den 16.november!

Timer: BootCamp

Vegard Vilvang jobber som gruppeinstruktør på MOVA på Gjøvik og er utdannet instruktør gjennom inspartum akademi. Han er inspartum-ambassadør og brenner for å å skape en bedre folkehelse gjennom trening- og bevegelsesglede, og fokuserer på helse og mestring i alle sine timer!

Timer: StepBeatBlast

Ragnhild Hov har jobbet som instruktør siden 2010 og jobber nå ved 3T-Rosten. Hun brenner for gruppetrening og underviser i det meste innenfor spinning, aerobic, step og styrke. Ragnhild har en bachelor i idrett, fysisk aktivitet og helse fra Høgskulen på Vestlandet, og er en svært engasjert instruktør som bringer energi og lekenhet til timene sine.

Timer: StepBeatBlast

Svein Olav Sturlason har jobbet som instruktør siden 2007, er foreleser i inspartum akademi og Master Trainer for sykkelkonseptet ICG-Norge. Han er svært opptatt av musikkbruk i sine sykkeltimer og brenner spesielt for at instruktører skal utvikle seg, finne det som gjør hver enkelt unik og tørre å by seg selv!

Timer: Run & Ride

Christian Roness er utdannet personlig trener fra NIH, og har videreutdanning innen Olympisk vektløfting, kettlebell og Crossfit. Han har lang fartstid i treningsbransjen og i 2018 startet han opp CrossFit Sagene, hvor han i dag er deleier, head coach og personlig trener, i tillegg til å være en del av team inspartum som foreleser og presentatør.

Timer: STERKERE

Foredrag: STERKERE i sal

Jens Ryland er en rutinert ringrev som har jobbet som instruktør, mastertrainer og kursholder i SATS i mange år. Jens har utdannet flere hundre instruktører, men brenner fortsatt for å undervise klasser selv. Sykkel og HIIT ligger for øyeblikket nærmest hjertet! Han er opptatt av musikkbruk og kommunikasjon og dette preger alle hans klasser.

Timer: Ain't no mountain high enough!

Siv Gunnarsen er personlig trener med kompetanse og lang erfaring innen kvinnehelse og spesielt overgangsalder. Hun jobber daglig med trening for kvinner i overgangsalderen og har vært PT siden 2013. Siv holder foredrag og kurs, har skrevet mange artikler i VG, Runners World med flere, bidratt i ulike podcasts og har vært medforfatter i flere bøker.

Foredrag: Overgangsalder og trening

Emilie S. Thomsen jobber for det danske træningsklæder brand EYDA. Emilie har undervist i de sidste 9 år både ind- og udland i styrke, puls, yoga, step, bike og mange andre holdtyper. Emilie har en særlig passion for holdtræning, «the killer eyes» fra deltagerne som ændres til «the sparkly eyes», når økten er færdig!

Timer: EYDA Cardio & Strength

Timebeskrivelser

TRINNTIMER GULV
CardioBeat

CardioBeat er en eksplosiv og leken kondisjonstime med høy intensitet og enkle trinn på gulv. Timen er bygget opp etter intervallprinsippet der man i løpet av timen skal gjennom 1-3 pulstopper, og vi jobber med «sang-for-sang» metodikkene. Bli med på en energisk høypulstime utenom det vanlige!

Dance!

Dette er Eva Katrines absolutte signaturtime! En danceaerobic-time med inspirasjon fra ulike dansestiler og med fokus på flyt og store, dynamiske bevegelser gjennom kreativ og energisk koreografi. En perfekt dansetime for deg som har noe erfaring med trinnkombinasjoner.

FeelTheBeat

Dette er en time for deg som vil danse deg gjennom en god miks av hiphop, street, house og andre kommersielle dansestiler. Timen har en kort oppvarming og er bygget opp av to lengre koreografier, hvor sekvensene bygges opp trinn for trinn underveis. Her får du både svette på ryggen og et glis om munnen - velkommen til en real dansefest!

Dance Around the World!

Bli med på en forrykende «dansereise» verden rundt og bli kjent med de mest populære danserytmene fra bla Cuba, Brasil, Argentina, Spania, Columbia, India og Midtøsten!cTimen er bygget opp med enkle trinnkombinasjoner «sang-for-sang» med fokus på koordinasjon, energi og musikalitet. En dansetime som passer for absolutt alle! Bli med på en dansefest som tar deg gjennom verdens mest ikoniske dansestiler – slipp deg løs og la kroppen følge rytmen!

Burn baby Burn!

Let loose, dance and sing along to this ultimate feel-good class! This is Disco at it's best!

TRINNTIMER STEP
StepBeatBlast

På denne timen vil Vegard og Ragnhild ta deg gjennom en enkel, morsom og effektiv step-time til gode beats. Timen bygges opp etter «sang-for-sang» metoden og består av to arbeidsperioder. En kreativ step-time der vi virkelig leker oss med musikken!

P Step

Per’s signature class, containing groundbreaking choreography and superb house music. Stepstatic will challenge, inspire and show you a whole new dimension of spectacular moves and grooves! This is the ultimate step-class!

Step with Style

Utfordre både kroppen og hodet med denne kreative step-klassen. På denne dancestep-timen vil du få en herlig miks av retning, turns og trinn. Bli med på en morsom og inspirerende time med drivende musikk!

Step2Strength

Step2Strength – der enkel og fengende step aerobic møter effektiv styrketrening med egen kroppsvekt! Timen er designet for å gi deg det beste fra begge verdener, og du møter varierte intervaller som vil utfordre både hjerte og muskulatur.

STYRKE OG CROSSTRAINING
STERKERE

Her får du en solid styrketime med fokus på å gjøre deg sterkere. Her kan du forvente deg en god variasjon fra få repetisjoner med tunge vekter til høyrepetisjoner hvor du virkelig får utfordret muskulaturen din. Timen er designet spesifikt for dette formålet, så gjør deg klar for å avslutte med litt syre og innsats!

Fitness Brands Circuit

Dette er en intens sirkeltreningsøkt som utfordrer balanse, kondisjon og styrke både med og uten utstyr. Økten inkluderer stasjoner med TRX, Ybell, Catslide og kroppsvektøvelser, og utfordrer hele kroppen - både muskelstyrken og hjertet! Christina bruker musikk på en unik måte for å inspirere og motivere gjennom hele timen - bli med på en utfordrende og gøy treningsøkt!

TRX and Ybell Fusion - Powered by MyZone

Dette er en intens sirkeltreningsøkt som utfordrer balanse, kondisjon og styrke både med og uten utstyr. Økten inkluderer stasjoner med TRX, Ybell, Catslide og kroppsvektøvelser, og utfordrer hele kroppen - både muskelstyrken og hjertet! Christina bruker musikk på en unik måte for å inspirere og motivere gjennom hele timen - bli med på en utfordrende og gøy treningsøkt!

HIIT to Benefit

Kjenn på fordelen av en energisk høy-intensitets time. Vi jobber med funksjonelle øvelser for hele kroppen i forskjellige intervall-former. Her får du utfordret styrke, kondisjon, balanse og spenst. Bli med og kjenn på endorfinrushet og lykkefølelsen med Benedikte og Benefit Trening! 

NERIKJELLEREN med Hanna og Lotte

Du har sikkert sett de effektive og morsomme svettefestene til jentene på Instagram, der de hver uke legger ut en økt som får deg ned i kjelleren (du kommer deg fort opp igjen etterpå!). Øktene deres har blitt superpopulære og kjøres i dag av mange «sprekiser» rundt om i hele landet. Stikkordene er enkle øvelser med minimalt med utstyr, kreative oppsett og partystemning!

Dumbbell Strength & Cardio

Denne timen tar deg gjennom flere korte og effektive økter som deles inn i konseptene AMRAP (As Many Rounds/reps As Possible) og EMOM (Every Minute On the Minute). Vi bruker kun dumbbell og får kjørt gjennom styrke og kondisjon for hele kroppen. Timen er inspirert og kan ligne på crosstraining/crossfit. Økten passer for alle ettersom man velger tempo og vekter selv.

BootCamp

Energisk, enkel og tøff kombinert kondisjons- og styrketime for hele kroppen. Basert på sirkeltrening, hvor hver øvelse utføres på tid. Kort pause før man rullerer til ny øvelse. Instruktør vil gi alternativer til øvelser, slik at timen passer for alle.

Back & Forth (WOD)

Bli med på en «workout of the day» i to deler. Første delen trener vi styrketrening i supersett, og i andre del blir det utholdenhetstrening i form av en EMOM med varierte øvelser. I begge delene skal du som deltaker få oppleve mestring i form av å kjenne at det er du som bestemmer over din egen økt. Både med tanke på belastning og intensitet.

EYDA Cardio og Strength

EYDA Cardio & Strength er en time med høy intensitet og råskap, som består av puls-og styrketrening med egen kroppsvekt. Fokus er fellesskap og godt humør under hele økten!

SYKKEL OG LØP
Sonic Highways

En spinningklasse der du får satt utholdenheten på prøve på en litt annen måte enn de «vanlige» intervallene. Her skal du prøve å ha kontroll på puls og pust, holde melkesyra unna, helt til vi slipper oss løs og spurter til mål. Vi skal innom alle 5 pulssonene og forsøke å kontrollere hver enkelt sone!

Ain't no mountain high enough!

Bli med på en klassisk sykkeltime med herlig musikk, deilig energi og bratte bakker. Sammen når vi toppen!

Rhythm ‘N’ Ride

Gjør deg klar for RHYTHM 'N RIDE – en fest på sykkelen! Denne 40-minutters spinningklassen inneholder cardio og rytmebasert koreografi hvor vi sykler i takt til den herlige og rå musikken. Spillelisten er variert og det blir spilt musikk som garantert vil få deg i god humør! Timen passer for deg som er glad i å bevege deg til musikk og krever ingen tidligere spinn eller danseerfaring.

Trøkk i Tråkket

Velkommen til en sykkelopplevelse der vi skal bli i ett med musikken fra første pedaltråkk. Gjennom tre arbeidsperioder bruker vi bevisst RPM til BPM til å bidra med å øke intensitet, rytme og ikke minst svært god stemning i salen. Bruk denne timen som inspirasjon til å lage sykkeltimer som matcher takt og tråkk, eller bare nyt hver omdreining til energisk musikk!

DoubleBeat Interval – Powered by MyZone

Velkommen til vår eksklusive gruppetime med to instruktører! Hvor vi kjører sykkel og mølle i nydelig harmoni til musikkens og pulsens beat. Vi bruker MyZone puls-systemet til FitnessBrands, så du får innblikk i din puls underveis. Dette er en leken time med masse energi, hvor vi bruker musikken som verktøy og jobber oss opp og ned i stigning og tempo, i takt med musikkens endringer. Du har mulighet til å velge mellom intervalltrening på sykkel eller tredemølle, alt etter dine preferanser og treningsmål. Timen gir deg fordelen av to instruktører, som sørger for at du får riktig veiledning og oppmerksomhet gjennom hele treningen, uavhengig av hvilket alternativ du kjører. Vi skal sammen gjennomføre de samme intervallene med mål om effektiv hjertetrening!

OBS: Det vil ikke være mulig å bytte mellom sykkel og mølle underveis. Om du velger sykkel er sykkelsko å anbefale, men ikke nødvendig.

Run & Ride

Denne timen er for deg som elsker utholdenhetstrening. Du bestemmer om du vil sykle eller løpe, og Karianne og Svein Olav leder deg gjennom flere lengre arbeidsperioder hvor du har muligheten til å utfordre kroppens evne til å holde på en intensitet over tid. En skikkelig svettefest til energisk musikk. Ta med deg drikkeflaska, et håndkle og passende sko for en best mulig opplevelse. Timen passer like godt for nybegynnere som for godt trente, og du vil bli ledet ut fra individuelt treningsnivå.

OBS: Det vil ikke være mulig å bytte mellom sykkel og mølle underveis.

FOREDRAG
STERKERE i sal

Hvordan trene så tung styrke som mulig i sal? Vi vet at styrke i gruppetreningssalen gir oss en del begrensinger med tanke på utstyret og det at vi trener mange mennesker samtidig, men med god kjennskap til treningslæren og smart design kan du som instruktør likevel legge opp til svært gode og tunge styrkeøkter i sal for deltagerne dine. I dette foredraget får du verktøyene du trenger for å kunne designe effektive styrketimer i sal. Du må bruke de rette strategiene med det utstyret du har tilgjengelig, og det er akkurat dette Christian skal hjelpe deg med gjennom dette foredraget!

Attracting and retaining your clients and customers - The power of customer experience

This presentation is aimed at coaches and operators. We explore the member journey and how we can identify key points within this to engage our clients and customers. By creating a client and member journey which focuses on customer experience, we will create advocates which leads to organic attraction and long-term retention. This presentation will help you to become more proactive and create an ecosystem for success! 

Bli best på senior!

Dette er et foredrag for deg som ønsker å bli trygg i å coache senior/godt voksen med styrketrening individuelt, men også i grupper. Passer både for PTer og gruppeinstruktører. Foredraget starter med det generelle rundt anbefalinger for de eldre, etterfulgt av hva slags forskning som omhandler styrketrening for eldre i dag. Få ny kunnskap og konkrete verktøy som du kan anvende på treningssenteret der du er eller om det er til å motivere de eldre til å starte å trene.

Overgangsalder og trening

Hva er overgangsalder, og hvorfor skal vi i treningsbransjen ha kunnskap om det? I dette foredraget vil du få presentert hvordan overgangsalder påvirker kvinner, og hvordan du bør tilpasse treningen.

Musikkens Magi: Forstå, føl og forsterk. Bruk musikk til å løfte gruppetimeopplevelsen!

En kort introduksjon i musikalsk forståelse for bedre instruksjon. Lær å tolke og anvende musikkens struktur for å kunne utvikle musikalitet og være mer bevisst på hvordan den kan forsterke opplevelsen og effekten av timen. Hvordan anvende denne kunnskapen til å bli en bedre instruktør og skape det «lille ekstra» på gruppetimene? Dette foredraget passer godt for deg som instruktør som ønsker å integrere musikk mer bevisst i timene sine, enten du bruker musikken kun som en motivasjon i bakgrunnen eller bygger timen til musikk.

Bærekraftig arbeidsliv i treningsbransjen: Hvordan beholde og ivareta de ansatte, bransjens viktigste ressurs?

Treningsbransjen er kjent for og drives av energi og lidenskap for trening og har en jevnt over lav gjennomsnittsalder. Selv om mange ansatte trives godt er det dessverre et faktum at det er høy turn-over i bransjen, og at mange dyktige mennesker velger å forlate treningsbransjen til fordel for andre jobber. Hvorfor det? 

I dette foredraget setter Karianne Solberg lys på hvordan man på best mulig måte kan ivareta de ansatte i en bransje som drives av indre motivasjon og brennende engasjement, men hvor økonomisk og akademisk kompensasjon ofte uteblir. Karianne har jobbet som instruktør, personlig trener og leder selv, og har en bachelor fra organisasjonspsykologi, HR og ledelse, samt en pågående master i teknologi og innovasjonsledelse. Med bakgrunn i teorier fra organisasjonspsykologien og egne erfaringer vil hun åpne for dialog rundt hvordan man skal bevare «flammen» i menneskene. Målet til Karianne er å skape refleksjon og dialog, samt inspirere deltagerne til å iverksette tiltak for å øke snittalderen og stillingsprosenten blant de ansatte i bransjen.

BEVEGELIGHET/BODY MIND
COSMO – core, strength & movement

COSMO – core, strength & movement er en utfordrende og dynamisk time, der du trener kjernemuskulatur, bevegelighet og balanse. Gjennom timen jobber du kun med din egen kroppsvekt, og fokus er flyt, teknikk, bevegelse, kroppskontroll og tilstedeværelse. En effektiv time som vil lære deg å styrke hele din kjernemuskulatur gjennom kreative øvelser.

Holistic Revolution Class®

Nyast av klasserna - en bodymind-mix med delar av shaking, flöde, kraft, stillhet och afrorytm. Stor vikt läggs vid den totala upplevelsen och syftet är att göra sig av med spänning och få ny energi på ett spännande och kul sätt. 

SOMA MOVE®

SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. Du jobber med kroppen som eneste verktøy, og timen foregår barbent på yogamatte. På denne timen går du gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på denne timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Bli med på en annerledes og rå treningsform – bli med på SOMA MOVE®!

Yinyoga

Dette er den perfekte avslutningen på en lang og aktiv dag – er en deilig og rolig yinpraksis som gir deg muligheten til å lande og roe ned både nervesystemet og kroppen, samt mykgjøre bindevevet. Gi slipp på stress og spenninger, og ro ned gjennom restorative og passive posisjoner. Kle på deg godt og ta gjerne med en ekstra tykk genser. Nyt!

Samarbeidspartnere

inspartum-akademi-logo
inspartum engasjerer og utdanner instruktører innen gruppetrening til selv å skape nye, unike treningsopplevelser, som igjen kan inspirere til nytt engasjement og treningsglede i befolkningen.

© 2024 inspartum – inspirasjon til å skape.
Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du vår bruk av «cookies». Vi bruker «cookies» for å tilby deg en god opplevelse og hjelpe nettsiden med å fungere bedre. Les mer om vår «cookie policy» her.
cartcrossmenuchevron-down