inspartum boost convention 16.november

Årets inspirasjonsdag for deg som er gruppeinstruktør, leder for gruppetrening eller bare elsker gruppetrening!
Vi i inspartum akademi ønsker deg velkommen til inspartum boost 2024, lørdag 16.november på Athletica Domus i Oslo. I år gjør vi inspartum boost convention enda større og du kan se frem til en elektrisk dag med det beste innen gruppetrening! Velg mellom 36 ulike gruppetimer og foredrag med Norges beste presentatører, og skap din unike treningsdag!

MERK: Når du melder deg på, kjøper du et deltagerpass til hele convention. Booking på timer og foredrag vil skje senere i løpet av høsten. Dette får du informasjon om på mail. Merk også at påmeldingen er bindende, uten mulighet for avbestilling.

Vi vil slippe tema for dagen og flere presentører fortløpende – følg oss på instagram: @inspartum.no for å holde deg oppdatert!

Earlybird-billett kr. 549,- (begrenset antall). Ordinær pris kr. 699. 
Velg mellom 29 ulike gruppetimer og foredrag med Norges beste presentatører, og skap din unike treningsdag!
MERK: Når du melder deg på, kjøper du et deltagerpass til hele convention. Booking på timer og foredrag vil skje senere i høst. Dette får du informasjon om på mail.

Presentatører

Mee Eline er fagdirektør for Forebyggende Helse i NHO Geneo. Hun var tidligere Bransjedirektør i Virke Aktiv Helse. Mee Eline jobber med hvordan Norge kan innfri forpliktelsene tilknyttet FN`s 3. bærekraftmål om helse og livskvalitet, og er svært engasjert i å løfte treningsbransjen frem. Hun mener at instruktørene er en av de viktigste yrkesgruppene innenfor forebyggende helse.

Foredrag: Gruppeinstruktørens helsepolitiske rolle og verdi

Per Markussen er en av verdens beste internasjonale trenings-presentatører og har turnert verden rundt i over 20 år. Som profesjonell presentatør har Per utviklet en unik måte å undervise på, og kombinerer dette med hans genuine entusiasme, kreativitet og glede i instruktørrollen. Per er et «fyrverkeri» av en presentatør og hans unike kombinasjon av kommunikasjon, lek og utfordring er hans varemerke og representerer grunnlaget for hans internasjonale suksess! Pers bakgrunn i streetdance, jazz, house og kampsport gir en intens følelse og «groove» til hans alle hans gruppetimer!

Timer: Dance og Symmetric Solutions (step)


Sølve Sundrehagen 
er helsecoach og påvirker med over 20 års trenererfaring fra inn – & utland. Han driver i dag sin egne digitale instruktør-plattform, samt Sterke Damer Akademiet. Han har en stor lidenskap for gruppetrening og underviser i en rekke ulike timer. Sølve lever for «glimt-i-øyet-coaching» som gir deg den lystbetonte treningsopplevelsen du vil komme tilbake til uke etter uke!

Timer: Functional Strength og «En god gammel step & styrke».

Eva Katrine Thomsen er utdannet fra Norges idrettshøgskole med en master i idrettspsykologi og coaching. I tillegg har hun en PT-utdannelse fra NIH og er utdannet yogalærer gjennom Global Yoga (200h). Eva Katrine har over 15 års erfaring fra treningsbransjen som gruppeinstruktør, presentatør, foreleser og veileder. Hun er daglig leder i inspartum akademi, i tillegg til at hun daglig underviser gruppetimer, arrangerer treningsreiser i samarbeid med Ving Norge AS og jobber som norsk agent for treningskonseptet SOMA MOVE®. Hun står også bak podcasten Sporty Business. Gruppetrening er Eva Katrines «hjertebarn» og store lidenskap!

Timer: Mesmerize Dance og Yin – Sweet Surrender

Andreas Mjøen er en kjent og svært dyktig presentatør med et stort hjerte for gruppetrening! Han har gruppetrenings-utdanning fra NIH Aktiv og har jobbet som Norges Zumba®Jammer, vært en del av team Corebar®, deltatt i den internasjonale talentkonkurransen «THE ONE» og presentert ulike timer og konsepter på scener nasjonalt og internasjonalt. Han jobber også som foreleser i inspartum akademi. Andreas er en mester på trinn og koreografi, og timene hans vektlegger alltid harmoni mellom treningslære, musikk, stemning, energi, coaching og underholdning!

Timer: CardioBeat, Step2Strength, Magic Movement: Back Edition og Hip Edition

Silje Thorstensen har vært i treningsbransjen siden 2004, og har en allsidig trenerbakgrunn. Gruppetrening og yoga står hjertet nært, og det ligger alltid en tanke bak det som presenteres. Silje underviser i Vinyasa, Yin og Yoga Nidra. Hun er også agent for SOMA MOVE® konseptet i Norge som har tatt Skandinavia med storm med sitt helhetlige fokus på bevegelse. Silje er medeier på Myrens Treningssenter der hun blant annet holder gruppetimer på ukentlig basis i tillegg til å holde en rekke eventer/workshops i hele Norge. Du møter henne også gjennom podcasten Treningspodden, og du kan bli bedre kjent med henne her: www.siljethorstensen.no.

Time: SOMA MOVE®

Pia Eliassen er utdannet danser ved Bårdar Akademiet, og startet sin karriere i treningsbransjen som SATS-instruktør i 2012. Siden den gang har kjærligheten til gruppetrening vokst seg stor, og hun har tilegnet seg bred erfaring fra styrketimer, bevegelighetstimer, danse-, høypuls- og kondisjonstimer. Hun har tidligere hatt gruppetimer på trenings-eventer som blant annet ShapeUp Convention, NIH Convention og Inspartum Boost, og deltatt i flere instruktør-konkurranser i regi av Les Mills. Pia er i tillegg utdannet PT ved Akademiet for Personlig Trening, og jobber til daglig som både PT og instruktør ved Myrens Treningssenter. Hun jobber også som foreleser hos inspartum akademi.

Timer: COSMO – core, strength & movement og CardioBeat

Svein Olav Sturlason har jobbet som gruppeinstruktør siden 2007. Formelt utdannet gjennom NIH Aktiv og instruktørkurs i forskjellige treningskonsepter som blant annet ICG®, Stages, TRX, Basisball Raw og en rekke ulike styrketimer. Han jobber i dag i SiO Athletica, som foreleser i inspartum og er master trainer i ICG®. Han har sykkel som lidenskap både utendørs og innendørs. For Svein Olav er det viktig at trening er noe man gjør fordi man har lyst, at det er inkluderende og appellerer til personer på alle nivåer. Han er svært opptatt av musikkbruken i sine sykkeltimer og brenner spesielt for at instruktører skal utvikle seg, finne det som gjør hver enkelt unik og tørre å by seg selv!

Timer: Limitless og EasyRider

Karianne Solberg er en 25 år gammel trønder med en stor lidenskap for gruppetrening! Karianne har jobbet som instruktør i ni år og er utdannet personlig trener og kostholdsveileder gjennom Norges Idrettshøgskole, samt gruppeinstruktør gjennom inspartum akademi. I dag har Karianne rollen som foreleser, innholdsprodusent og SoMe-rådgiver hos inspartum akademi som er størst på utdanning av gruppeinstruktører i Norge. Hun er også Master Trainer for sykkelkonseptet ICG® Norge. Karianne lover god stemning og masse trøkk i sykkelsalen 18. november!

Timer: Endurance Ride og SpinnMill Intervals

Foredrag: Relasjonsbygging i instruktørrollen

Benedikte J. Nesshaug er utdannet kroppsøvings og idrettsfag lærer og veiledningspedagog ved Norges idrettshøgskole og utdannet PT via Active Education. Til daglig jobber hun som idrettsfaglærer på Bjerke vgs. og er gruppeinstruktør for Studio Jobbsprek i Oslo. Hun er også en del av team inspartum og er daglig leder i Benefit Trening. Benedikte har jobbet i treningsbransjen siden 2012 og har bred erfaring innen mange forskjellige treningskonsepter og saltimer. Som instruktør er hun en energibunt og ønsker hun å inspirere og skape bevegelsesglede gjennom morsomme, effektive og stemningsfylte timer!

Timer: Benefit DanceParty! og SpinnMill Intervals

Joachim S. Fjeller har en master i Idrettsvitenskap og er utdannet personlig trener. Han har jobbet som personlig trener og coach siden 2017, og er i dag eier og daglig leder av Æra Training i Oslo. Joachim brenner for å skape de gode treningsopplevelsene, og er svært opptatt av relasjonen mellom instruktør og deltagere. Han gleder seg til å dele sin signaturøkt «ÆRA» med deg på inspartum boost!

Time: ÆRA

Alexandra Kakurina Sandaker jobber til daglig som Toppidrett- og utdanningsansvarlig i Norges Danseforbund, i tillegg til å undervise gruppetimer og trene utøvere innen sportsdans. Alexandra har vært profesjonell sportsdanser på elitenivå og kan vise til flere NM-gull. I dag er hun trener, kursholder og internasjonal dommer. Alexandra er blant annet utdannet personlig trener og treningsveileder ved NIH. Hun er tidligere kjent som koreograf og dommer i TV2s «Skal vi danse?». Alexandra har en unik forståelse for musikk, trinn og koreografi, og hennes gruppetimer kjennetegnes av kreativitet, meget gjennomtenkt musikk, flyt og deilige rytmer!

Time: Latin MOVES

Vegrad Vilvang jobber som gruppeinstruktør på Toten Treningssenter på Gjøvik. Vegard instruerer timer i både løping, sykling og forskjellige type trinntimer. Han tok i 2021 inspartum instruktørutdanning med fordypning i både sykkel og kondisjon og koreografi. Til daglig jobber Vegard som frisør og vet hvor viktig det er å holde seg aktiv for å fungere godt i hverdagen. Derfor brenner han for å blande bedre folkehelse med trening- og bevegelsesglede, og fokuserer på helse, glede, mestring og lystbetont bevegelse i alle sine timer!

Time: FunRunIntervall

Iren L. Brakstad fra Drøbak er gruppetreningsinstruktør og BasisBall Trainer. Jobber til daglig som lærer. Hun driver Gym Brakstad og jobber som instruktør på Bølgen treningssenter i Drøbak og på Son Fitness ved Son Spa. Hun er utdannet instruktør gjennom inspartum akademi, og har tatt inspartum instruktørutdanning med fordypning i styrke. Iren er genuint opptatt av inkluderende trening, og av at alle skal finne mestring og treningsglede på sitt nivå!

Time: BootCamp

Trond T. Torke har 15 års erfaring som instruktør og personlig trener. Hardbarka totning som brenner for å skape GODE treningsopplevelser i og utenfor gruppetimesalen. Har de senere årene jobbet med senterdrift og senterledelse. Jobber for tiden på Studio Jobbsprek der han blant annet er leder for gruppetreningsproduktet på de tre respektfulle avdelingene. og jobber knallhardt med relasjoner mot bedriftsmarkedet. Den morsomste delen av jobben er selvsagt å holde gruppetimer i sykkel, løp og styrkesalen. Sjekk ut www.trondtorke.no for å se hva Trond tilbyr.

Time: Old School Power Hour

Julie Maaø er en kreativ og sprudlende instruktør med lang erfaring innen gruppetrening og treningsbransjen. Julie har vært opptatt av trening hele livet, og hennes spesialkompetanse spisser seg inn på gruppetimer innenfor dans- og stepklasser. Hennes pedagogiske dyktighet, lidenskap for trening og energiske vesen gjør hennes timer til en herlig treningsopplevelse!

Time: DanceStep

Gry Sandland er logoped og har drevet 30 år som aerobicinstruktør. Nå har hun drevet Sentrum Logopedi i 25 år. Hun holder kurs og foredrag og hjelper instruktører, ledere, lærere, selgere, foredragsholdere og andre som skal fremme sitt budskap til effektiv stemmebruk så de kan fremstå mer trygge, varme, imøtekommende, engasjerende eller inspirerende for sin kunde eller sitt publikum. Hun hjelper også personer med symptomer på stemmevansker. Blant hennes kunder finner du Ringnes, Agder Fylkeskommune, Aldring og Helse, Kripos, Hiort advokatfirma, m.fl.

Foredrag: Stemmebruk i trenerrollen


Marcus A. Hansen 
er utdannet osteopat og personlig trener med en videreutdanning i idrettsmedisin, i tillegg til å ha gjennomført FIFAs Sports Medicine kurs. Han jobber med behandling og trening på Myrens Fysikalske og Myrens Treningssenter, og brenner for å dele sin kunnskap og det nyeste innen forskning på en enkel og forståelig måte.

Foredrag: PEACE & LOVE – Hva gjør du når skaden inntreffer?

Marie Moltubakk har doktorgrad i idrettsvitenskap fra NIH, med fokus på langsiktig bevegelighetstrening. Hun har bakgrunn fra gymnastikk og turn, i tillegg til lang erfaring som gruppetreningsinstruktør. På inspartum boost convention vil Marie sortere myter fra fakta når det gjelder tøying og bevegelighet. Det blir også rom for spørsmål fra salen. Et spennende og lærerikt foredrag for alle som jobber med trening og bevegelse.

Foredrag: Myter og fakta om bevegelighetstrening

Emilie S. Thomsen jobber for det danske træningsklæder brand EYDA, og vil på inspartum convention undervise en puls og styrke økt, hvor fællesskabet er i fokus. Emilie har undervist i de sidste 7 år både ind- og udland i styrke, puls, yoga, step, bike og mange andre holdtyper. Emilie har en særlig passion for holdtræning, «the killer eyes» fra deltagerne som ændres til «the sparkly eyes», når økten er færdig, og så glæder hun sig til en gøy økt, som hun i øvrigt underviser på engelsk, så alle forstår hendes danske lingo.

Time: EYDA Puls & Styrke

Timebeskrivelser

TRINNTIMER GULV
CardioBeat

CardioBeat er en eksplosiv og leken kondisjonstime med høy intensitet og enkle trinn på gulv. Timen er bygget opp etter intervallprinsippet der man i løpet av timen skal gjennom 1-3 pulstopper, og vi jobber med «sang-for-sang» metodikkene. Bli med på en energisk høypulstime utenom det vanlige!

Mesmerize Dance

Mesmerize er en magisk danceaerobic time som kombinerer stilene lyrisk jazz, moderne og afrikansk på en ny og unik måte. Timen gir deg en totalopplevelse! Fokus på flyt og store, dynamiske bevegelser gjennom en kreativ og energisk koreografi. Passer for alle som liker å danse!

Benefit DanceParty

Benefit DanceParty en energifylt dansetime etter «sang-for-sang» prinsippet, med godt treningsutbytte og partyfaktor. Her brukes sang for sang metode, med forskjellige sjangre og stilarter. Bli med på festen!

Latin MOVES

Latin MOVES er en inspirerende og enkel dansetime hvor du blir bedre kjent med latinamerikanske rytmer, som salsa, bachata, rumba, cha cha cha og samba. I Latin MOVES lærer du først enkle grunntrinn og bevegelser i de ulike latinamerikanske dansene, og deretter settes trinnene sammen til en liten koreografi. Timen passer for deg som har lyst å lære forskjellen på de ulike danserytmene, og er perfekt for å forbedre koordinasjon og bevegelighet i kroppen. Utvikle din personlig stil og bli tryggere på dansegulvet. Latin MOVES kombinerer grunntrinn, teknikk og kreativ koreografi. Slipp deg løs og la kroppen følge rytmen!

DANCE

En spennende og unik danseaerobic klasse, der «joy of movement» er ALT! Med en utrolig karisma og solide pedagogiske ferdigheter, guider Per deg på en leken måte til et nivå der du og dansen smelter sammen som ett. Opplev følelsen av en brennende entusiasme og danseglede!

TRINNTIMER STEP
Symmetric Solutions (step)

Denne timen vil inspirere dine undervisningsferdigheter til det maksimale! Per fokuserer på utlæringen og presenterer flotte nye verktøy, grep og kreative trinn og kombinasjoner. Opplev en helt unik steptime, der du glemmer tid og sted og bare kan leve deg inn i musikken og bevegelsene.

En god gammel step & styrke

Dette er en time som kombinerer kondisjon & styrktrening i herlig harmoni til drivende musikk som får pulsen opp og smilet til å gå rundt. Med lekne trinn og glimt-i-øyet coaching blir dette inspirasjonen du trenger denne høsten.

DanceStep

Utfordre både kroppen og hodet med denne kreative step-klassen. På denne dancestep-timen vil du få en herlig miks av retning, turns og trinn. Bli med på en morsom og inspirerende time med drivende musikk!

Step2Strength

Step2Strength – der enkel og fengende step aerobic møter effektiv styrketrening med egen kroppsvekt! Timen er designet for å gi deg det beste fra begge verdener, og du møter varierte intervaller som vil utfordre både hjerte og muskulatur.

STYRKE OG BEVEGELIGHET
Functional Strength

Functional Strength er en helt ny måte å kombinere mobilitet og styrketrening på, perfekt for deg som elsker å trene til musikk. Funksjonelle bevegelser satt sammen til en serie av øvelser som utfordrer hele kroppen, samtidig som du har det gøy.

BootCamp

Energisk, enkel og tøff kombinert kondisjons- og styrketime for hele kroppen. Basert på sirkeltrening, hvor hver øvelse utføres på tid. Kort pause før man rullerer til ny øvelse. Instruktør vil gi alternativer til øvelser, slik at timen passer for alle.

ÆRA (styrke/crosstraining)

ÆRA er Joachim Fjeller sin signaturtime! Bli med på en intensiv 40 minutters fullkroppsøkt som kombinerer styrke og kondisjon, og avsluttes med kjerneøvelser. Joachim veileder deg gjennom en morsom og utfordrende time som passer alle nivåer.

EYDA Puls og Styrke

EYDA Puls & Styrke er en time med høy intensitet og råskap, som består av puls-og styrketrening med egen kroppsvekt. Fokus er fellesskap og godt humør under hele økten.

COSMO – core, strength & movement

COSMO – core, strength & movement er en utfordrende og dynamisk time, der du trener kjernemuskulatur, bevegelighet og balanse. Gjennom timen jobber du kun med din egen kroppsvekt, og fokus er flyt, teknikk, bevegelse, kroppskontroll og tilstedeværelse. En effektiv time som vil lære deg å styrke hele din kjernemuskulatur gjennom kreative øvelser.

Magic Movement: Back Edition

Velkommen til en time med fokus på ryggens naturlige bevegelsesmønster. Her benytter vi kun egen kroppsvekt og flytende bevegelser for å utforske ryggsøylens bevegelsesmønster, samt styrke tilhørende muskulatur. En time perfekt for deg som har en kontorbasert arbeidsdag, eller ønsker å styrke opp og mykgjøre baksiden av kroppen.

Magic Movement: Hip Edition

Velkommen til en time med fokus på hofter og omliggende muskulatur. Her benytter vi kun egen kroppsvekt og sammensatte bevegelser for å løse opp i muskulatur i og rundt hofteapparatet, samt utforske dine hofters bevegelsesmønstre. En time perfekt for deg som har en stillesittende arbeidsdag eller som ønsker å styrke opp og øke bevegeligheten i hoftene.

SOMA MOVE®

SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform som er atletisk og sterk, men samtidig myk. Du jobber med kroppen som eneste verktøy, og timen foregår barbent på yogamatte. På denne timen går du gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på denne timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Bli med på en annerledes og rå treningsform – bli med på SOMA MOVE®!

Yinyoga – Sweet Surrender

Dette er den perfekte avslutningen på en lang og aktiv dag. «Sweet Surrender» er en deilig og rolig yinpraksis som gir deg muligheten til å lande og roe ned både nervesystemet og kroppen, samt mykgjøre bindevevet. Gi slipp på stress og spenninger, og ro ned gjennom restorative og passive posisjoner. Kle på deg godt og ta gjerne med en ekstra tykk genser. Nyt!

SYKKEL OG LØP
EnduranceRide

EnduranceRide er sykkeltimen for deg som er glad i å trene på sykkel, eller for deg som har lyst til å prøve en sykkeltime for første gang. Timen bygger opp til to lengre intervaller med herlig musikk, hvor målet er å utfordre utholdenheten. Målet er at du skal jobbe opp pulsen til et nivå du klarer å holde over tid. EnduranceRide er en rå sykkeltime som virkelig får hjertet til å smile! Sykkelsko er en fordel, men ikke nødvendig.

Old School Power Hour

I en verden av duppeditter, pulsbelter, wattmålere og skjermer drukner selve kjernen i det å holde gruppetimer, nemlig det å levere gode opplevelser. I “Old School Power Hour” slipper du distraksjonene digitaliseringen har tatt med seg. Her handler det om å nyte hvert tråkk, hver tone og hvert pulsslag. Ila 40 minutter tar Trond dere med på to morsomme pulstopper til energisk musikk og skikkelig “trøkk i tråkket”. Trond lover å gjøre alt han kan for å dele ut gode opplevelser på denne timen!

Limitless

Limitless er en sykkel intervall-time hvor deltagerne skal presse seg hardere og hardere i de ulike intervallene og hvor arbeidsperiodene blir kortete og kortere. Dette er en rå time for deg som elsker å sykle og som liker å utfordre egne grenser!

EasyRider

Dette er den perfekte sykkeløkten etter en lang dag på convention. Med mye trening gjennom dagen, er det lurt å avslutte med en økt hvor du virkelig får «landet». På sykkel betyr det å kjøre en kontrollert økt på moderat opplevd intensitet. EasyRider passer for alle uavhengig av erfaring fra sykkeltimer.

SpinnMill Intervals

Velkommen til vår eksklusive gruppetime! Denne 40 minutters økten gir deg muligheten til å velge mellom intensiv intervalltrening på sykkel eller tredemølle, alt etter dine preferanser og treningsmål. Timen gir deg fordelen av to instruktører, som sørger for at du får riktig veiledning og oppmerksomhet gjennom hele treningen, uavhengig av hvilket alternativ du kjører. Vi skal sammen gjennomføre de samme intervallene med mål om effektiv hjertetrening. OBS: Det vil ikke være mulig å bytte mellom sykkel og mølle underveis. Om du velger sykkel er sykkelsko å anbefale, men ikke nødvendig. Velkommen til SpinnMill Intervalls!

FunRunIntervals

Dette er en morsom og variert intervalltime på mølle fokus på kortintervaller. Du velger selv om du skal gå eller løpe på mølla. Timen inneholder oppvarming, hoveddel der kortintervaller er treningsmetoden (intervaller på 40 sekunder og pause på 20 sekunder), og nedtrapping. Du bestemmer selv hvilken hastighet og stigning du holder på mølla underveis. Den perfekte økten for deg som liker løping eller bare å ta beina fatt!

FOREDRAG
Gruppeinstruktørens helsepolitiske rolle og verdi

Mee Eline Eriksson mener at gruppeinstruktørene er en av de viktigste yrkesgruppene
innenfor forebyggende helse, og i dette foredraget tar hun opp følgende tema:

– Helsepolitisk situasjon og betydningen av forebyggende helse
– Hvordan kan gruppeinstruktørene verdsettes høyere?
– Fremtidens arbeidsliv som gruppeinstruktør

Et utrolig lærerikt, og ikke minst viktig foredrag for alle som jobber med gruppetrening.

Relasjonsbygging i instruktørrollen

Hvordan kan du som instruktør lettere knytte bånd med deltagerne på gruppetimen din? Og hvordan skaper du gode relasjoner med mennesker du kanskje bare møter en gang i uka?

Karianne Solberg har vært gruppetreningsinstruktør siden hun var 16 år. Siden 2015 har hun testet, feilet og lært hvordan hun, på en enkel og effektiv måte, kan kommunisere og tilnærme seg medlemmene sine slik at de ønsker å komme igjen og igjen. I dette foredraget tar vi en reise inn i Karianne sin karriere, hvor hun deler av sine instruktørerfaringer på godt og vondt. Målet er at du skal få inspirasjon og verktøy som du kan benytte i din kommunikasjon og tilnærming til deltagerne på dine timer!

Stemmebruk i trenerrollen

Ønsker du lære deg kunsten å kjenne deg selvsikker når du underviser, samtidig som du formidler med sunn, engasjererende og motiverende stemme? Da kan du glede deg til dette foredraget som handler om din pust og talestemme. Du lærer om sunn og god pust- og talestemme for å:

– Fremstå med større selvtillit og tyngde
– Forebygge symptomer på stemmevansker
– Gi kundene dine en bedre treningsopplevelse!

Dette foredraget passer for absolutt alle – for deg som er leder, instruktør, personlig trener eller bare ønsker å lære hvordan bruke stemmen på en mer hensiktsmessig måte.

PEACE & LOVE – Hva gjør du når skaden inntreffer?

Hva skjer egentlig i kroppen når en skade oppstår? Hvordan har anbefalingene for akuttskader endret seg, og hvorfor? I dette foredraget vil du få den nyeste informasjonen om hva du bør gjøre når skaden inntreffer, og hvordan du på beste måte kan ta vare på de rundt deg om noe skulle skje på trening eller i hverdagen. Du vil også få en praktisk gjennomgang av teiping og bandasjering av de vanligste skadene du kan møte på. Dette foredraget er et «must» for alle som trener eller som jobber med trening!

Myter og fakta om bevegelighetstrening

Er det egentlig vits i å tøye? For hvem? Handler det bare om smertetoleranse? Kan tøying forebygge skader, og hvor grundig må man varme opp først? Er du trygg på forskjellene mellom tøying, bevegelighetstrening og uttøyning…? Marie tar for seg myter og fakta om bevegelighet, og viser til nyeste forskning på adaptasjon, treningseffekter og treningsmetoder.

inspartum-akademi-logo
inspartum engasjerer og utdanner instruktører innen gruppetrening til selv å skape nye, unike treningsopplevelser, som igjen kan inspirere til nytt engasjement og treningsglede i befolkningen.

© 2024 inspartum – inspirasjon til å skape.
Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du vår bruk av «cookies». Vi bruker «cookies» for å tilby deg en god opplevelse og hjelpe nettsiden med å fungere bedre. Les mer om vår «cookie policy» her.
cartcrossmenuchevron-down